Puur en intuitief 

Zelfliefde

 

 Zelfliefde, dat is voor mij ondertussen iets heel normaals. Ik hou van mijzelf, ik weet wie ik ben en wat mag ik mijzelf toch ontzettend graag. Jammer genoeg is dit voor velen onder ons wel een dingetje. Vaak zijn we vergeten hoe het is om van ons zelf te houden en cijferen we onszelf vaak weg. Als je van jezelf houdt ben je instaat om voor jezelf op te komen, er te zijn voor jezelf. Het waarderen van jezelf. hierdoor doe je dingen die zorgen voor fysieke, geestelijke en spirituele groei. Eigenliefde is dynamisch, het groeit door wat je in je leven doet en denkt. Wanneer je ook je minder goeie kanten kunt accepteren, met compassie naar jezelf kunt kijken, voel je je blijer.

ik werk niet volgens een bepaalde methode. Alles wat ik zie, hoor of zeg is puur en intuïtief. Vanuit mijn ziel in samenwerking met jouw ziel. Deze input, in combinatie met jouw persoonlijke verhaal, geeft ons richting om het probleem te bekijken en op te ruimen, waardoor er weer ruimte ontstaat en de energie weer vrij kan gaan stromen. 

 

Praktische informatie over de sessies

Elke sessie duurt precies zo lang als ie duren moet. Ik reserveer voldoende tijd voor jou zodat er geen haast hoeft te zijn tijdens de sessie. 
Ik vraag geen vast bedrag voor een sessie, ik wil dat ik voor iedereen bereikbaar ben, ook voor iemand die het financieel niet opbrengen kan om een sessie te betalen. Daarom stuur ik een open tikkie, jij mag zelf het bedrag invullen, jij mag bepalen wat jij het waard vond om bij mij te komen.  

Mocht ik bemerken dat de problematiek waar je tegenaan loopt beter op te pakken is met bijvoorbeeld een  psycholoog, of andere professional, dan zal ik je altijd doorverwijzen. 

Laat hieronder een berichtje achter als je een afspraak wilt maken, of bel me op.

Laat een berichtje achter

Heb je vragen of wil je graag wat meer weten? Neem dan contact op via dit formulier.

Contactgegevens

Bezoekadres

Kromme Sâne 12
8491 PE  Akkrum

Contactgegevens

+31 6430 20 777
info@jijbentalles.nl

Thuiskomen bij jezelf.