Jouw PowerSlim coach

Mijn verhaal

Ik geloof dat zelfliefde de basis is van gelukkig zijn. Als je van jezelf houdt weet je wat liefde is en sta je in je eigen kracht. Je weet wie je bent en oordeelt mild over jezelf. Je bent zacht en aardig naar jezelf. Je zet jezelf niet aan de kant. Als je van jezelf houdt kan je je angsten aanpakken en daardoor emoties veel beter de baas zijn. Een leven zonder angsten en weten hoe je met emoties om kan gaan opent de weg naar een zeer rijk, gelukkig en liefdevol leven.

Zelf ben ik ook altijd wel te zwaar geweest, wel heb ik dit altijd goed kunnen verbloemen door mijn kleding erop aan te passen. Altijd het gevoel te hebben dat ik te dik was vond ik heel vervelend, juist ook omdat ik vind, hoe je ook bent, of het nu te dik, te dun, te klein, te groot of wat voor kleur, geaardheid, bedenk maar wat, helemaal goed is.

 

Tijd voor actie

Ik had dus best wel een innerlijke strijd met mezelf. Voor de buiten wereld leek het dan ook of ik mijn lichaam accepteerde maar niets was minder waar. Ik had wel een miljoen gedachten per dag in mijn hoofd dat ik te dik was en wilde dan ook niets anders dan afvallen, ik kon er soms niet eens van slapen. Ik heb dan ook wel veel pogingen ondernomen om af te vallen maar ik kwam juist eerder aan!

Tot ik een een paar jaar geleden van vakantie terug kwam en wéér aangekomen was en foto’s van mezelf zag, toen ging de knop om, ik was er echt klaar mee! En wat een goede beslissing was dat!

Ik begon bewuste keuzes te maken, ik lette op wat ik at en dronk, maakte gezonde keuzes en al heel snel was er resultaat.

Ondertussen was ik ook begonnen met opruimen van onverwerkte emoties uit mijn jeugd. Ik begon me steeds beter te voelen en af te vallen, wat een heerlijk gevoel was dat!

Na een tijd was ik meer dan 15 kilo ballast aan gewicht kwijt én ballast van emoties die mij niet meer diende. Ik hou weer van mezelf en voel me krachtiger dan ooit!

 

Voor & na

Omdat foto´s niet kunnen liegen heb ik hieronder twee foto´s bijgevoegd die een idee geven hoe ik er uit zag voordat ik aan de slag ging met mijn lichaam, en hoe ik er nu uitzie. 

Tijd voor actie

Ondertussen ben ik met Power Slim in contact gekomen, verantwoord afvallen met blijvend resultaat waarbij je gecoacht wordt. Deze combi spreekt mij ontzettend aan Ik ben nu al een aantal jaar op een stabiel gewicht en vind het heerlijk om anderen daarbij te begeleiden.

Een gezond gewicht en gezonde leefstijl en een blijvend resultaat wil toch iedereen!

Mijn leven zier er nu heel anders uit.

Doordat ik mezelf weer gevonden en herontdekt heb én – het allerbelangrijkste – ik weer van mezelf hou, ziet mijn leven er totaal anders uit. Ik ben weer verliefd op het leven. Ik kan weer genieten van mijn gezin en de gezellige drukte die dat met zich mee brengt. De relatie met mijn man is weer heel fijn en ik sta veel minder zwaar op de hand in het leven. Ik geniet gewoon elke dag! Er gaat geen dag voorbij zonder een geluksmoment.

Ben je benieuwd hoe ik jou als Power slim coach kan helpen in jouw afvalreis? Stuur een berichtje via het formulier hieronder en ik vertel je er graag meer over. 

Benieuwd wat Power slim precies is? Klik hier om er meer over te lezen op deze pagina

Laat een berichtje achter

Heb je vragen of wil je graag wat meer weten? Neem dan contact op via dit formulier.

Contactgegevens

Bezoekadres

Kromme Sâne 12
8491 PE  Akkrum

Contactgegevens

+31 6430 20 777
info@jijbentalles.nl

Thuiskomen bij jezelf.